Heb je naaste lief als je auto en je hond - Kadé Bruin

Grote hondenrassen

Labrador Retriever

Karakter

LabradorRetrieverLabrador Retriever pups zijn speels en kunnen goed om met kinderen. Labrador Retrievers pups gaan in de regel goed om andere honden en andere huisdieren. Labrador Retriever pups zijn echte mensenvrienden, ook vreemden worden enthousiast onthaald. De Labrador Retriever is een lieve, energieke en werklustige hond. Hij is erg intelligent en gehoorzaam. Daardoor wordt hij ook gebruikt als blindegeleidehond of hulphond voor invalide mensen. Hij zal niet snel aanvallen, zelfs niet bij betreding van het territorium. De Labrador Retriever is zeer aanhankelijk en trouw en kan in moeilijke situaties zeer verstandig en bedachtzaam reageren. Over het algemeen is de labrador retriever sterker en heeft hij meer eigen wil dan de Golden Retriever.  Klik op de volgende link wanneer je op zoek bent naar een Labrador Retriever.  Daar vind je een overzichtje van de verschillende hobbyfokkers in uw buurt!

 

Beweging

Labrador Retrievers hebben veel beweging nodig heeft. Deze hond kan genieten van familie speelsessies, wandelen, zwemmen en plekken om te rennen en te ravotten. De Labrador Retriever kan het goed doen in een appartement onder de voorwaarde dat deze hond voldoende beweging, aandacht en stimulatie krijgen.

Opvoeding

Labrador Retriever pups zijn gemakkelijk op te voeden. Labrador Retriever pups zijn leergierig en werken graag voor hun baas. Het is een hond met heel veel mogelijkheden. Jammer als u van plan bent hem voornamelijk als huishond te houden. De Labrador Retrievers een uitstekende jacht- en speurhond, maar ook op gehoorzaamheidswedstrijden doet deze hond het geweldig goed. U doet de Labrador Retriever een groot plezier doet wanneer u iets met hem gaat ondernemen.

Verzorging

De vacht van de Labrador Retriever eist een regelmatige verzorging met een stevige borstel. Speciale aandacht moet besteed worden aan de ondervacht van deze hond om klitten te voorkomen. Borstel de hond regelmatig uit en geef er tijdens de ruiperiode wat meer aandacht aan.


AmerikaanseBuldog.jpgBassetHound.jpgbouvier.jpgbullterrier.jpgdalmatier.jpgDuitseDog.jpgEngelseCocker.jpghondenfokker.jpgmaltezer.jpgpekingees.jpgpuppiestekoop.jpgpuppiestekoop10.jpg