Heb je naaste lief als je auto en je hond - Kadé Bruin

Hondenscholen

Hondenscholen gezocht? Hier vind je onderaan de pagina een overzicht van verschillende hondenscholen uit uw regio!

 

Wenst u toegevoegd te worden aan onderstaande lijst? Of heeft u een broodfokker ontdekt?
Stuur een mailtje naar gl@alldirections.be
Het wordt ten zeerste geapprecieerd.

 


Animal-Behaviour Veerle Goudenhooft
Afgestudeerd postgraduaat Applied Animal Behaviour Horse, dog and cat., consulten aan huis
Kampenhoutse Hondenschool

hondenschool,hondentraining,honden

Hondenschool St. Bavo Herentals
Dikberd 25
2200 Herentals


info@bavootje.be
https://www.bavootje.be/
Informatie over de werking van de hondenschool st bavo, overzicht van de lesuren, routebeschrijving en activiteitenkalender.
Taal van de Hond
Wouwerstraat 30
2220 Heist op den Berg

0475 27 89 03
info@taalvandehond.be
http://www.taalvandehond.be
We werken met het kwaliteitslabel. Hondenopvoeder van Geert De Bolster en geven privé-les aan eigenaars en hun honden inzake opvoeding en gedrag. Workshops voor de hele famlie! Pre-puppy cursus (3 uur) Alles leren : hoe de pup thuis brengen, de eerste nacht doorkomen, zindelijkheid trainen, je huis puppy-veilig maken enz. Taal van de Hond (3uur) Je leert hoe je je hond kan begrijpen en vice versa.Puppy cursus (6 privé-lessen) Je pup de basiscommando’s en goed gedrag leren. Opvoeding volwassen hond (privé-les) Les samengesteld volgens uw wensen.
Idefiks Erik Janssens
Nijlense Steenweg
2270 Belgium

+32/485117960
eric@idefiks.be
http://www.idefiks.be

Wij zijn gespecialiseerd in intensieve begeleiding van probleemhonden, na afspraak beginnen we altijd met een privé gesprek om de begeleider de tijd te geven om zijn verhaal op een rustige manier te doen. Tijdens dit gesprek gaan we al een plan ontwerpen om verder te werken. Na enkele privélessen is het ook mogelijk om verder in groep te komen.

Kempische Hondenschool Rijkevorsel
Poelberg 5
2310 Rijkevorsel

+32/486630787
wendy.kemphosch@gmail.com
https://www.kemphosch.be/

Kemphosch begeleidt uw hond, maar vooral z'n baasje. Alles wat u moet weten over de opvoeding en een optimale verstandhouding met uw viervoeter, leert u in onze hondenschool ! Wij staan open voor alle honden, ongeacht het ras, leeftijd, stamboom,... Puppy's zijn welkom vanaf 3 maanden nadat ze alle inentingen hebben gehad. Het baasje kan de introductieles best vooraf volgen.

Hondenschool Sloeber
Keizershoek 284
2550 Kontich

+32/34572653
hssloeber@skynet.be
http://www.hssloeber.be/
Website van hondenschool Sloeber Kontich
Hondenschool Pallieter
Meistraat 28
2590 Berlaar

+32/(0)470.27 25 61
hspallieter@skynet.be
http://www.hspallieter.be/
Welkom bij HondenSchool Pallieter te Ranst, Honden weten waarom! neem een kijkje op onze site en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die wij aanbieden.
Honden Unief Leuven
In onze club wordt les gegeven volgens het gehoorzaamheids-programma van de Koninklijke Kynologische Unie St Hubertus, zonder twijfel de beste keuze wanneer U een hond wil waar je “ overal mee kan komen”, ongeacht grootte, ras of afstamming.
Toscanzahoeve
Milisstichel 3
3201 Langdorp - Aarschot

+32/475347112
info@toscanzahoeve.be
http://www.toscanzahoeve.be
Toscanzahoeve is het eerste Holistisch centrum van Inge Pauwels voor mens en dier. Gespecialiseerd in gedragstesten, gedragstherapie, beroepsopleidingen, hondenschool.
Hond Inform
Wijtschatestraat 72
8956 Kemmel

+32/496243078
info@hondinform.be
http://www.hondinform.be

Informatie en opvoedingscentrum voor uw hond. U kan hier terecht voor oa: puppycursus, cursus jonge honden tot 10 maanden, cursus honden ouder dan 10 maanden, groepstrainig voor volwassen honden, gedragstheramie, clicker cursus...

Pawprints Hondencentrum
Zogge 30
9220 Hamme

+32/478.35.81.35
info@pawprints.be
http://www.pawprints.be

Pawprints Hondencentrum richt zich dan ook enkel op het opvoeden van huishonden, zonder verplichte overgangsproeven, wedstrijden en dergelijke zaken. Uiteraard zijn alle honden vanaf 8 weken welkom! Van Chihuahua tot Ierse Wolfshond. Van raspaardje tot kruising in hart en nieren. Wij werken beloningsgericht.